Arija i Marko i dalje su kraljevi mreža!

Oni su gorili, gorili pa svojim nastupom zapalili sve! 🔥Od pozornice, preko palica žirija, do društvenih mreža! Arija i Marko svojim su nastupom sinoć osvojili četiri desetice, kao i najveći broj lajkova na našim mrežama! 

S ukupno 942 👍/❤️ (297 na Facebook stranici Zvijezde pjevaju+ 645 na Instagramu showa) do danas u podne, još jednom su proglašeni pobjednicima društvenih mreža!

Izvedbe kandidata i mentora glazbeno-natjecateljskog showa pogledajte na YouTube kanalu Zvijezde pjevaju.


U prvom sinoćnjem nastupu izveli su dance hit Disco Inferno grupe The Trammps, za koji su osvojili čiste desetke - prve ove sezone!Danijela je pohvalila odabir pjesme, ali i scenski nastup: – Kad ste se pojavili izgledalo je kao završna scena nekog filma, kad je sve super, kad su svi napravili što su trebali i sad smo svi sretni. Pohvalila je i Arijinu vokalnu izvedbu, stav i odnos s publikom. Meni je ovo bilo fantastično, zaključila je. Jurica Pađen nije mogao drugo nego se složiti s Danijelinim komentirajući kako zaslužuju sve pohvale; - Da sam ih gledao u nekom klubu u Engleskoj ili u Americi uopće ne bih pretpostavio da nisu profesionalci. Nisam našao nikakvu manu!


Show napustili Marko i Gina, prve 4 desetke osvojili Arija i Marko

Arija i Marko country pjesmom Wake Me Up švedskog glazbenika Aviciija zaključili su sinoćnju emisiju, i za nešto manje upečatljiv nastup dobili četiri devetke, ukupno 36.Marko Tolja se prvi puta složio sa svime što je rekla Remi, osobito s onim dijelom u kojem je pohvalila ples Marka Kutlića, ali dodavši da tako dobar pjevač ne mora baš toliko plesati...

I iduće subote budite uz polufinalnu emisiju najraspjevanijega glazbenog showa, u kojemu uz žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, o tome tko prolazi u veliki finale odlučuje i publika u studiju.

Parovi su:

⭐ 𝐏𝐀𝐑 𝟐 ⭐ Arija & Marko
⭐ 𝐏𝐀𝐑 𝟓 ⭐ Dora & Bojan
⭐ 𝐏𝐀𝐑 𝟖 ⭐ Šarić & Lara

Televizijski gledatelji svog će pobjednika emisije, pak, odabrati na spomenutim društvenim mrežama.

Multimedijska usluga HRTi pruža sedmodnevnu dostupnost emisije nakon njezina emitiranja.